Penguji kesan China Lens kanggo saring kacamata lan saringan kacamata, kacamata -pronal alat pandhuan mripat Pabrik lan Pabrik | TST

Panguji pengaruh lensa kanggo saring kacamata lan sunglare, kacepetan mripat -personal

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
TST
Nomer Model:
TW718
Daya:
Elektronik
Standar tes:
QB 2457-99, QB 2506-2001, EN 1836, EN 168, GB2626
Dhuwur gulung:
0 ~ 1500mm
Bobot bob baja:
16g, 43g
Ketepatan jangkungna akurat:
1mm
Ukuran pigura ukuran:
400x350mm
Panel logam:
kekandelan: 10mm
Cara posisi:
Piranti inframerah
Panguji pengaruh lensa:
Panguji resistensi efek gogg, tes proteksi mata pribadi

 

Katrangan Product

Panguji pengaruh lensa kanggo saring kacamata lan sunglare, kacepetan mripat -personal

 

 

 Range Terapan: Sampeyan cocog kanggo uji dampak saka macem-macem optik kaya kacamata, saringan solar, lensa resin lan lensa tontonan lsp, 2 bal baja opsional, 16 diameter (16g) lan diameter 22mm (43g)

 

 

 

Fitur Instrumen

1. Kabinet diobati nganggo cat semprotan elektrostatik, kabeh mesin dirancang kanthi akal, struktur kasebut stabil, lan tes kasebut aman lan akurat.

2.Proses kontrol elektromagnet kanthi bisa nyithak kahanan gratis saka bal baja, lan operasional gampang lan trep.

3.Setes gulung sing bisa diluncurake dhuwur diwenehake karo skala min baja 1mm lan dilengkapi karo panguasa, bisa kanthi cepet lan kanthi tepat nyetel dhuwur tiba.

4.Pilih piranti posisi inframerah, titik inframerah, titik telusuran produk luwih cepet lan tes sing luwih akurat.

 

Parameter Teknis

 

Dhuwur nempel 0-1500mm 
Bobot bob bobot 16g, 43g
Piranti pangayoman kothak net protèktif 
Dhuwur tampilan panguasa ukuran lan indikator vertikal alun
Ketepatan akurasi 1mm
Ruang kerja conto ruang 400x350mm
Mode wadhah conto clamp nyekel, sudmy
Piring wesi sing tiba kekandelan 10mm
Model eksternal Piranti infra infra, lokasi akurat inframerah
Ukuran plateform mesin 500x400x1800mm
Bobot 30KG
Daya kerja AC220,50HZ

 

 

Informasi Perusahaan

Ringkesan Company

 

  Merek, perusahaan, produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

 

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.

 

 


TST Kantor lan Kegiatan Ruangan

 

Toko Kerja TST

 

 

Sertifikasi

 

Kemasan & Pengiriman

 

Layanan Kita

Napa Milih kita? Keuntungan kita. 

   Pabrik Wiwit taun 2006    -         Gaya Apik      

   Macem-macem Desain        -      Cepak kasedhiya ODM 

 MOQ Siji Set       -       Luwih saka 8 Taun Uselife   

 

1). Wiwit 2006, Y pengalaman kuping '  saka   Industri. Kerjasama karo ahli instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo melu ngembangake produksi instrumen tes fisik.

 

2) .Variety saka Desain lan Model, Nyedhiyani Desain Migunani & Asli Fleksibel, kanthi luwih saka 100 desain lan model sing beda.  

 

3) Produsen .Orainal karo rega pabrik langsung, Kompetitif & Paling Apik.     

 

4) .Pengaturan standar kanggo kontrol kualitas, Kanthi jaminan kualitas setaun.  

 

5) .Small order bisa ditampa: 1 set kanggo paling jinis.

 

6) .Sesep pambayaran: L / C, T / T, Western Union kasedhiya.  

 

7) .Prompt Pengiriman & biaya pengiriman paling murah.

 

8) .OEM, ODM kasedhiya, desain Pelanggan disambut kanthi ramah. 

 

9) .Wenehi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Pembekal jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.    

 

10) .Excellent Service, Proses ekspor lan ngimpor licin mbantu ngirit pajak impor.  

 

Hubungi kita: 

nomer telpon: 86-15905910819

skype: claire.tst

url: www.tstfj.com

                              Bali menyang Halaman Web Kita →

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita