TENTANG KAMI

Tarikna

  • pabrik
  • pabrik
  • gambar pabrik

Diajar

Tambih deui

TST parantos ngahijikeun desain perangkat lunak, mesin, mékanis, tekanan minyak, tekanan uap, éléktronika, motor, sareng panalungtikan sareng pamekaran, jaminan kualitas, manajemén produksi, uji sareng bakat profésional pikeun meunangkeun inpormasi sacara real-time. TST Instrumen (China) Co, Ltd ngadegkeun dina bulan Maret 2006, anu mangrupikeun parusahaan internasional profésional dina nyiptakeun mesin tés sareng alat automation.

  • -
    Diadegkeun taun 2006
  • -
    Pangalaman 14 taun
  • -+
    Langkung ti 100 produk
Tulis solusi alat panguji laboratorium sareng ngahijikeun produksi, desain sareng panalungtikan sareng pamekaran

produk

Inovasi

  • Masks Breathing resistance tester

    Masks Breathing resist...

    Usage:Used to measure the Inhalation&exhalation resistance of masks under specified conditions Features: 1. Touch screen control, Chinese and English menu, man-machine dialogue mode, convenient operation. 2. The built-in thermal printer is convenient for printing test results quickly on site. 3. Two modes of breath detection and inhalation detection can be set. 4. The automatic switching device of the respirator pipeline solves the problem that the tester pulls out the tube and connects t...

  • Masker Partikel Filtrasi Éfisién téstés

    Topeng Filtrat Topeng ...

    Dianggo: bench uji kinerja filtrasi PM cocog pikeun nguji efisiensi 45% -99.9% bahan saringan. Bahan saringan diuji numutkeun standar internasional. Struktur desain sakabéh bangku uji kompak sareng cahaya, sareng dina prosés ngajalankeun tés, éta ngan ukur kedah nyayogikeun kakuatan tambahan anu cocog sareng hawa anu dikomprés (henteu aya cai, euweuh minyak), cocog pikeun dianggo di laboratorium, pabrik sareng pabrik sanés. kasempetan. Dina uji filter filter, éta ...

  • Rintangan abrasion tina bahan anu dicitak ku tester rubet kertas-Sutherland

    Rintangan melawan ...

    Overview Quick Details Place of Origin: Fujian, China Brand Name: TST Instruments Model Number: TF007 Power: Electronic Usage: Paper abrasion test Standard: GB/T7706,ASTMD5264,TAPPI,JISK5701 Rub load: 20±0.2N Rub stroke: 60mm Specimen size: 60mm*220mm Display: LCD Friction area: 50mm*155mm Test speed: 21/43/85/106 r/min paper rub tester: paper rub tester Product Description TSF024 Abrasion resistance of printed materials by Sutherl...

  • Tangkal Crush Tester / Tepi Tumpukan Crush / Tés Crush Crat

    Sering Crush Tester / Tepi ...

    Overview Quick Details Place of Origin: Fujian, China Brand Name: TST Instruments Model Number: TF005 Power: Electronic Usage: Paper & cardboard crush test, Paper & cardboard & corrugarted board crush test Standard: TAPPI-T472,JIS-P8126 Function: flat crush,edge crust,bonding strength,ring crush Capacity: 200 kgf Resolution: 1/10,000 Accuracy: ±1% Press platen: 105×105 mm Press platen spacing: 150 mm crush tester: board s...

  • Bahan ngajagaan kasalametan dina kaca témbok bal gedong-tempa

    Kasalametan glazing kasalametan ...

    Overview Quick Details Place of Origin: Fujian, China Brand Name: TST Model Number: BL5520 Power: Electronic Usage: Drop Tester standard method: GB15763.2-2005 Drop control method: DC electromgnetic Control method: PLC Drop height: 0-1400mm Steel ball spec: 63.5mm,1040g,2pcs test chamber cross area: 670mmx660mm drop ball tester: glass impact resistance tester,drop impact test Product Description   Safety glazing material in bu...

BALONG

Palayanan Pertama

  • Three reasons for unqualified office furniture

    Many of today’s office furniture are hung with some hats of unqualified quality and contain harmful substances. The analysis of TST Instruments: There are three main reasons for unqualified office furniture.   1. Excessive glue content   Many consumers believe that wood is a natur...

  • Dina taun-taun ayeuna, industri parabot kantor China parantos ngembang sacara saé.

    Dina taun-taun ayeuna, industri parabot kantor China parantos ngembang sacara saé. Nalika pangembangan gancang perabot kantor, kualitas produk ogé masalah anu henteu tiasa dipaliré. Ku alatan éta, manufaktur parabot biasana milih alat-alat uji parabot profésional salaku prod sorangan ...